top of page

Bunnies JR
Animal Friendly

Of het nu gaat om een huisdierenvriendje, een geitje op de kinderboerderij of het favoriete knuffeldier; kinderen zijn vaak de beste vriendjes met allerlei soorten dieren. Speciaal voor die allergrootste dierenliefhebbers hebben we de Animal Friendly collectie ontwikkeld. De schoentjes uit deze collectie zijn gemaakt zonder dierlijke producten en dus extra lief voor dieren!

Hoewel Bunnies JR met name bekend staat om haar trendy leren schoenen, gebruiken we voor de kinderschoenen uit onze Animal Friendly lijn onder andere een leatherlook kunststof materiaal van hoogwaardige kwaliteit. De kinderschoentjes hebben vanwege het gebruik van degelijke materialen dezelfde pasvorm en kwaliteit die je van Bunnies JR gewend bent.

Je kunt onze diervriendelijke schoentjes voor kids gemakkelijk herkennen aan het oranje Bunnies JR Animal Friendly konijntje. De vegan kinderschoenenlijn bestaat uit espadrilles, sneakers en laarsjes. Zo kun je een geschikt kinderschoentje vinden voor zowel de zomer als de winter. We laten je graag zien dat diervriendelijke of vegan kinderschoenen niet duur, saai of ouderwets hoeven te zijn!

Verkooppunt worden?

Neem contact op via: info@bunnies.nl

www.bunnies.nl

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page