top of page

Universal Footwear Group

Gestuurd door de vraag uit de markt is Van Gastel Shoes 20 jaar geleden gestart met het produceren van private label artikelen voor klanten. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties voor het grootwinkelbedrijf, evenals het produceren voor andere leveranciers. In onze klandizie zijn diverse retail concepten en modemerken te noemen in zowel binnen- als buitenland. Door jarenlange investering om Europese kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen is onze productie aantrekkelijk voor alle partijen.

UFG is grenzeloos, concurrerend op prijs, product, samenwerking en vakmanschap. UFG weet wat commercieel is en denkt graag met u mee. Samen collecties samenstellen is iets waar we naar streven. Dit alles in gerenommeerde fabrieken in Azië.

Door creatief met materialen om te gaan is UFG in staat om commerciële collecties tegen betaalbare prijzen te ontwikkelen voor zowel Kids, Dames en Heren. De vakkennis die, door meer dan honderd jaar schoenen maken is ontstaan, zorgt ervoor dat de pasvorm perfect is. Daarnaast zijn we ongelooflijk flexibel en de perfecte sparringpartner.

bottom of page